Et donem la benvinguda a la nostra guia d'usuari

Encara que hem intentat posar-ho molt fàcil, aquí tens una breu guia per ajudar-te en el procés d'edició.

Eines
Comprimir imatge

Comprimir Imatge

Per comprimir imatges, selecciona els documents del teu dispositiu, compte de Google Drive o Dropbox. Els fitxers seran comprimits a la mida de fitxer més petita que sigui possible sense comprometre la qualitat màxima. Després de processar-les, l'únic que hauràs de fer és descarregar-te les teves fotos comprimides o enviar-les novament als teus comptes al núvol.

Redimensionar Imatge

Redimensionar Imatge

Per redimensionar imatges, selecciona-les al teu dispositiu, compte de Google Drive o Dropbox. Veuràs una vista prèvia de les teves fotos amb la seva mida de fitxer original. Si intentes redimensionar imatges de diferents mides mantenint les proporcions originals, els valors d'alçada i amplada que indiquis seran considerats únicament com a valors màxims. Pots veure els valors d'amplada i alçada resultants a sota de la vista prèvia de cada imatge. Quan hagis acabat, descarrega't les teves fotos redimensionades o envia-les novament als teus comptes al núvol.

Retallar Imatge

Retallar Imatge

Per retallar imatges, selecciona-les al teu dispositiu, compte de Google Drive o Dropbox. Veuràs una miniatura de les teves fotos. Si vols retallar una sola imatge, pots fer-ho manualment, ajustant la caixa a la part que vulguis seleccionar per retallar. Si selecciones unes quantes imatges per retallar, pots fer-ho utilitzant les proporcions més comunes (3:2, 4:3, 5:4, 1:1, 4:5, 3:4, 2:3). Després de retallar-les, si ho necessites, pots redimensionar les teves imatges per reduir la mida dels fitxers.

Convertir la imatge

Convertir a JPG / Convertir des de JPG

Per convertir a JPG o des de JPG, només has de seleccionar els fitxers del teu dispositiu, compte de Google Drive o Dropbox. Veuràs miniatures de les teves fotos. Quan pugis un JPG, pots convertir-lo a PNG o GIF. Pots transformar les teves fotos en TIF, PNG, GIF i RAW a format JPG. A continuació, fes clic a convertir i descarrega't els teus fitxers o guarda'ls novament als teus comptes al núvol.

Girar Imatge

Girar Imatge

Per girar les teves imatges, selecciona-les al teu dispositiu, compte de Google Drive o Dropbox. Després, fes clic a la icona per girar-les a l'angle que vulguis. Només pots seleccionar les teves fotos amb format de paisatge o retrat. Aquesta eina és especialment útil per girar lots d'imatges en un sol clic.

Conceptes de tecnologia

Crear un GIF animat

Utilitza la nostra eina "Convertir des de JPG" per crear els teus GIFs animats. Selecciona diversos fitxers JPG del teu dispositiu, compte de Google Drive o Dropbox. Veuràs una vista prèvia de les teves fotos. Seguidament, indica els segons per imatge i tria si vols crear un bucle o no. Finalment, fes clic a convertir i descarrega't el teu GIF animat.

Endreçar els fitxers

Pots ordenar els teus fitxers com prefereixis. Només has de fer clic a les miniatures de les teves fotos i arrossegar-les allà on vulguis. També les pots col·locar en ordre alfabètic o en ordre alfabètic invers.

Velocitat de pujada i processament

Una connexió a Internet lenta i els fitxers grans poden afectar a la velocitat de pujada i processament. Si el teu navegador pateix alguna interrupció mentre es processa el teu fitxer, podràs comprovar l'estat del processament a la pàgina "Últims fitxers processats" del teu Compte.

Descàrrega

Els teus fitxers processats es mantindran als nostres servidors només perquè tinguis el temps necessari per descarregar-te'ls. Depenent del teu tipus d'usuari, aquest temps pot ser d'1 o 2 hores. De totes maneres, pots eliminar el teu fitxer tan bon punt l'hagis convertit fent clic a la icona ().

Treballar des del núvol

Els fitxers que vols processar no necessiten estar emmagatzemades al mateix dispositiu des del que estàs treballant. Això vol dir que, si tens un compte a Google Drive o Dropbox, pots descarregar els teus fitxers a la nostra pàgina directament. Després de processar-los, els pots tornar a guardar als teus comptes al núvol. Aquesta funció pot ser-te d'especial ajuda quan utilitzis iLoveIMG des d'un mòbil o una tablet.

Seleccionar fitxers per pujar-los

Tens dues maneres de pujar les teves fotos ràpidament: pots arrossegar i deixar les teves imatges des del teu escriptori directament a la nostra pàgina, o pots seleccionar les teves fotos individualment fent clic una per una. Per fer seleccions múltiples, quan els fitxers estiguin ordenats consecutivament, pots fer clic al primer i a l'últim que vulguis seleccionar mentre prems la tecla "Shift".

Altres problemes

La nova versió d'iLoveIMG ha estat dissenyada per garantir un ritme de treball més fluït i millorar la teva experiència d'usuari. De totes maneres, si trobes algun problema o t'agradaria fer-nos algun comentari, si us plau, no dubtis en enviar-nos un correu electrònic. Estarem encantats d'ajudar-te.

Òndia! Hi ha algun problema amb la teva connexió a Internet...